Koncernen

En komplett logistikpartner
Det fanns en tid när transportföretag bestod av bilar och förare och någon på kontoret. Sedan kom en tid med transportföretag som utvecklades med kunder som arbetar globalt.

Börjes ingår i Schenkers globala nätverk. Vi har samarbetat med dem i över 60 år med både stora och små kunder. Närheten till de flesta lokala kunder håller vi framför allt i de olika enheterna som ingår i Börjes. Det gör att vi kan samarbeta med både stora och små kunder.

Vi gör det enkelt för oss. När det gäller transporter och logistik så löser vi allt. Vare sig du är småföretagare eller stor koncern. Vare sig du ska ha ett kolli utkört, eller en komplett lagerlösning. Svårare är det inte.

Börje Johansson startade vårt företag redan 1947. Då var det han och en lastbil. Sedan har vi vuxit. Både av egen kraft och genom att gå ihop med och köpa andra verksamheter med människor som delar vår syn på hur man ska arbeta. Nu är vi drygt 400 personer och runt 190 lastbilar. Och har en större bredd än de flesta. Från distribution, fjärrtransporter i egna bilar till timmertransporter och lagerhantering.

Styrelse
Kontakta koncernen
Börjes Koncernen
Madesjövägen 13
382 22 Nybro

Tel: 0481-423 00
Fax: 0481-423 10

Fakta om Börjeskoncernen
Antal bolag 5
Antal anställda 416
Antal lastbilar 190
Orter med kontor 5
Netto omsättning milj kr 450
Största samarbetspartner Schenker

Börjes Koncernen är en familjeägd koncern. I koncernen ingår Smålands Logistik AB, Börjes Packhus AB, Duvemåla Åkeri AB, A.H.L. Johanssons Åkeri AB och Sune Carlssons Åkeri AB.